ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι χώροι του Panda Padel Courts είναι εδώ για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές για κάθε περίσταση. Οι εγκαταστάσεις μας προσφέρονται για events που περιλαμβάνουν εκμάθηση ή αγώνα Padel αλλά και μία ακόμα ευρεία ποικιλία εκδηλώσεων. Πιο αναλυτικά, οι εγκαταστάσεις μας προσφέρονται για τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Παιδικά πάρτυ

Στο Panda Padel Courts, η άθληση συναντά τη διασκέδαση. Κάντε το πάρτυ του παιδιού σας πιο πρωτότυπο και ευφάνταστο από ποτέ, χαρίζοντας μαγικές στιγμές εκμάθησης Padel για όλους τους φίλους του. Εκτός από τα γήπεδα Padel, για τα παιδικά πάρτυ διατίθεται τόσο ο σύγχρονος χώρος αναψυχής μας, όσο και ο χώρος παρακολούθησης.

Πάρτυ ενηλίκων

Σπάστε τη μονοτονία με έναν αγώνα Padel. Τα γήπεδα και ο χώρος αναψυχής του Panda Padel Courts διατίθενται για πάρτυ και συγκεντρώσεις γενεθλίων, με ή χωρίς την επιλογή εκμάθησης Padel.

Εταιρικές εκδηλώσεις

Πραγματοποιήστε μία εταιρική εκδήλωση σε έναν σύγχρονο χώρο, με χαρούμενη διάθεση, δροσιστικά ποτά και εκλεκτές γαστρονομικές γεύσεις.

Wellness day εργαζομένων

Η σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων σας είναι υψίστης σημασίας για την απόδοσή τους. Χαρίστε τους μία ημέρα υγείας και ευεξίας στο Panda Padel Courts.

Φροντίζουμε προσωπικά για να απολαύσετε το event των ονείρων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε την προσφορά μας.

PANDA PADEL COURTS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ